Gott och lättlagat med vildsvinsbacon! Krämig pasta som är lika god en måndagskväll som till fredagsmys – med krispighet och smaker som passar både barn och vuxna.
ANTAL PORTIONER CA:
4
INGREDIENSER
500 g spaghetti
2 paket vildsvinsbacon (klippt i 2 cm bitar)
4 äggulor
2 dl riven parmesanost
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
Ca 1 dl av pastavattnet
GÖR SÅ HÄR
Stek baconbitarna knapriga i en stekpanna.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Blanda äggulor, hälften av osten samt salt och svartpeppar i en liten skål.
Häll av pastavattnet, spara ungefär ½ deciliter av vattnet. Lägg tillbaka den nykokta pastan och vattnet i kastrullen, tillsätt stekt bacon och ägguleblandning.
Lägg upp i djupa tallrikar, strö över parmesanost och lite extra nymalen svartpeppar.
Till servering:
Lägg upp på ett fat. Servera med en extra äggula och dra några extra tag med pepparkvarnen över.
Vår policy
Förutom att alltid använda en god glaze när vildsvinsköttet grillas så placerar vi en webbkaka i din dator. Det gör upplevelsen ännu bättre!