• AKTUELLT
  • OM
    • OM VILDSVINSKÖTT
    • OM WEBBPLATTFORMEN
  • INSPIRATION
  • RECEPT
  • KLIMATSMART
  • HANDLA
  • PRESS
  • POLICY
Meny
  • AKTUELLT
  • OM
    • OM VILDSVINSKÖTT
    • OM WEBBPLATTFORMEN
  • INSPIRATION
  • RECEPT
  • KLIMATSMART
  • HANDLA
  • PRESS
  • POLICY
Sök

Tacos med vildsvin

Fredagsmysfavoriten blir något extra med vildsvinsfärs från de svenska skogarna. Stek färsen i färdig kryddmix och plocka fram favorittillbehören!

ANTAL PORTIONER CA:

4

INGREDIENSER

  • 500 g vildsvinsfärs
  • 2 msk olja
  • 1 påse tacokrydda
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1 avokado
  • 1 burk majskorn (á 340 g)
  • 12 hårda tacoskal
  • 1 burk picklad rödlök
  • 2 dl salsa
  • 2 dl gräddfil
  • 1 kruka koriander

GÖR SÅ HÄR

  1. Sätt på ugnen enligt anvisningen på förpackningen med tacoskal.
  2. Stek färsen i olja och krydda med kryddmixen, rör ner vattnet och låt koka några minuter.
  3. Tärna avokadon.
  4. Låt majsen rinna av och rosta den sedan i en het panna med lite olja. Lägg upp i en skål.
  5. Lägg tacoskalen på en plåt och värm dem mitt i ugnen enligt anvisningen på förpackningen.
  6. Lägg majs och köttfärs i tacoskalen, servera med picklad rödlök, avokado, salsa och gräddfil.
 
  • Toppa med koriander.


Instagram Facebook-f Envelope

Ett initiativ på uppdrag av Jordbruksverket.

INTEGRITETSPOLICY

Copyright 2021

Vår policy

Förutom att alltid använda en god glaze när vildsvinsköttet grillas så placerar vi en webbkaka i din dator. Det gör upplevelsen ännu bättre!
Jag förstår